Over Bureau KeK

jouw gids in top leiderschap

Wij zijn Joke Kras en Irene van der Knaap van Bureau KeK. Onze missie is niet alleen om jouw talenten als leider te ontdekken en te laten floreren, maar ook om een omgeving te creëren waarin bevlogen spelers samen een onverslaanbaar team vormen.

Wij geloven dat iedereen een talent heeft. Onze passie is om dat talent te vinden en tot bloei te brengen. Met onze nuchtere, praktische en resultaatgerichte aanpak hebben we al vele leidinggevenden en teams geholpen om het beste uit zichzelf te halen.

Onze aanpak is persoonlijk, op maat gemaakt en daarmee uniek. Wij zijn geen eendagsvliegen, maar gaan door tot de verandering daadwerkelijk is gerealiseerd. Van ons kun je volledige toewijding en inzet verwachten en dit verwachten we ook van jou. Alleen dan ga jij het verschil maken.

Wie zijn wij?

Irene

Irene

Vanuit mijn ervaring in de topsport weet ik als geen ander hoe belangrijk de rol van de coach is in het optimaal laten presteren van het team. Je kunt nog zoveel individueel talent in de groep hebben, maar deze talenten als team laten presteren, daar ligt de kracht en toegevoegde waarde van de coach of de leidinggevende.
Dit alles start met verbinding en vertrouwen. Als je elkaar begrijpt, snap je ook het gedrag van de ander beter en mogen verschillen er (juist) zijn.
In mijn ogen is een leider geen rol, het is een vak, dat begint bij het goede voorbeeld zijn en willen investeren in de mensen om je heen en niet weg te duiken van dat wat eigenlijk besproken moet worden. Om gedrag te kunnen veranderen, moet je immers eerst investeren in de relatie.
Vanuit oprechte betrokkenheid en verbinding investeer ik ook graag in de relatie met onze klanten. Ik sta graag naast de leidinggevende als sparringpartner en voor eerlijke feedback, zodat de leider en het team volledig tot hun recht komen en met plezier kunnen werken.
Want dat plezier wordt vaak onderschat, maar is de brandstof om elke dag weer voor de volle 100% het gezamenlijk resultaat te kunnen blijven behalen.

Joke

Joke

Een leven lang leren! Elke dag geniet ik van alles wat we leren en ervaren door te werken met onze klanten. Door mezelf te blijven ontwikkelen door boeken of opleidingen, zorg ik dat ik steeds weer waarden kan toevoegen bij onze klanten, want mijn kennis deel ik met liefde!
Mijn grootste drijfveer is mensen helpen. Mensen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, zodat zij hun team of hun organisatie weer beter kunnen helpen om te groeien of beter te presteren. Door mijn oprechtheid en scherpe blik kan ik bij hen de spiegel voorhouden om in te laten zien waar het anders en dus beter kan.
Het generatieverschil met Irene geeft mij veel energie en zorgt ervoor dat ik dit werk nog zeker decennia wil doen. Naast de kennis is de ervaring die wij hebben erg waardevol in het werk wat wij doen. Wij staan als partner naast de leidinggevende en zijn graag hun spiegel- en sparringpartner op hun reis. Verbinding en vertrouwen zijn voor mij de basis voor een langdurige samenwerking.

Waarom kiezen voor Bureau KeK?

Deskundige coaches

Onze coaches zijn ervaren en gespecialiseerd in diverse coachingstechnieken.

Persoonlijke Aanpak

Wij bieden een op maat gemaakte coaching die past bij jouw persoonlijke situatie.

Resultaatgericht

Ons doel is om tastbare resultaten te bereiken die jouw groei en ontwikkeling ondersteunen.

Jouw leiderschapsontwikkeling begint hier

Ben je klaar om jouw persoonlijke en professionele potentieel te verkennen en te ontwikkelen? Neem contact op met Bureau kek voor meer informatie over onze coaching en leiderschapsprogramma’s.

*We maken eerst kennis om te zien of er een match is, je zit nog nergens aan vast

Ervaringen

Dit zijn slechts highlights uit de klantervaringen, benieuwd naar de complete recensies?

“Persoonlijke groei is een reis, geen bestemming. Bij Bureau kek begeleiden wij jou op deze reis.”

Bureau KeK

Begin jouw persoonlijke groeireis

Ben je klaar om jouw persoonlijke en professionele potentieel te verkennen en te ontwikkelen? Neem contact op met Bureau kek voor meer informatie over onze coaching en leiderschapsprogramma’s.