Ervaringen

Hoe is het nu écht om met ons te werken? Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen, maar we begrijpen dat je het liever van onze klanten zelf hoort. Lees hieronder wat onze klanten te zeggen hebben over ons en onze programma’s en trainingen.

Met Bureau KeK organiseren we bijeenkomsten op zowel persoonlijk- als groepsniveau. 
De teamsessies hebben eraan bijgedragen dat de (onderlinge) spanningen zijn afgenomen. De sessies zijn inspirerend en vormen voor zowel het MT als het personeel een voetstuk om hun gedachtes te uiten. Irene en Joke zijn daarbij voor het MT een erg prettige partner om mee te sparren over diverse zaken op HR-gebied.
Bureau KEK betreft voor ons een onderscheidend, gedreven en betrouwbare onderneming, die diensten op maat leveren. Irene en Joke weten zich volledig te verplaatsen in de (werk)omgeving van het bedrijf.
Wij bevelen bureau KEK van harte aan!
Malkenhorst Makelaars
Bij Bureau KeK heb ik een individueel leiderschapstraject gevolgd. Er was in de gesprekken veel ruimte voor persoonlijke situaties, waardoor ik de opgedane kennis sneller in praktijk kon brengen. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Het coachtraject was voor een mooie combinatie tussen theoretische kennis en praktijk. Door een spiegel voorgehouden te krijgen, heb ik beter inzicht gekregen in mijn leiderschapsstijl, mijn sterke punten en tegelijk mijn valkuilen. Door dit te herkennen, kan ik mijn gedrag bewust veranderen en inzetten wat nodig is.
Mijn belangrijkste doelstellingen waren om meer handvatten te krijgen hoe als manager om te gaan met verschillende situaties. Vooral met moeilijkere situaties… Hoe stap je dan af van ‘het graag aardig willen zijn’ en bereik je uiteindelijk het gewenste resultaat. Deze doelstelling heb ik grotendeels bereikt. Ik voel mij sterker en zelfverzekerder en door middel van de intervisie van Bureau KeK, blijf ik reflecteren en hier bewust mee bezig.
Hoogendoorn Growth Management
Wij hebben een relatief nieuw en jong team, waarbij wij actief de communicatie en daarmee de samenwerking willen verbeteren.
Bureau KeK staat ons bij door middel van teamsessies en leiderschapscoaching.
Joke en Irene geven ons vertrouwen en medewerkers voelen zich gehoord. Daarnaast zijn de teambijeenkomsten ook erg leuk.
Door inzicht te krijgen in elkaars sterke en minder sterken kanten, leer je beter samenwerken en communiceren, omdat je meer rekening houdt met elkaar.
Ik denk dat het een stukje goedwerkgevers-schap is om dit soort aandacht te besteden aan je medewerkers. Dit is dus weggelegd voor iedereen die een goede werkgever wil zijn.
Maas Accountants
Samen met mijn broer mag ik het stokje van onze vader overnemen in het familiebedrijf.
Bij de start was ik zoekende naar een manier van leidinggeven die bij mij als persoon past. Ik heb gekozen voor Bureau KeK vanwege de persoonlijke benadering, het meedenken, de ervaring die zij hebben en daarnaast ook de betrokkenheid bij ons bedrijf.
Door het leiderschapstraject heb ik geleerd een eigen, persoonlijke manier van leidinggeven te ontwikkelen en heb ik veel inzichten en begrip gekregen voor situaties op de werkvloer. In het huidige contact staat Irene echt naast mij als coach. In complexe situaties biedt zij een luisterend oor en geeft mij daarnaast handvatten en houdt mij een spiegel voor om met de situaties om te gaan.

Bureau KeK is persoonlijk, betrokken en levert echt maatwerk!
Hofland Flowering Plants
Als opvolger in het familiebedrijf vind ik het belangrijk om mijzelf te ontwikkelen.
Bij Joke heb ik het leiderschapsprogramma een-op-een gevolgd en zo bouwde ik met Joke een fijne en vertrouwelijke band op. Ik voel mijzelf bij haar erg op mijn gemak. Joke is voor mij enerzijds een luisterend oor en anderzijds communiceert zij heel direct en die combinatie werkt voor mij heel goed.
Dankzij dit leiderschapsprogramma heb ik inzichten gekregen over mijzelf, maar ook over teambuilding, samenwerking en communicatie in ons bedrijf in het algemeen.
Ik vond het soms lastig om collega’s aan te moeten spreken. Ik deed het wel, maar voor mijn gevoel met te weinig zelfvertrouwen, omdat ik het lastig vond om direct te zijn. Van Joke heb ik geleerd dat collega’s juist baat hebben bij een directe en duidelijke boodschap. Wanneer je deze op een prettige, maar duidelijke manier over weet te brengen, hoef je jezelf als leider niet “streng” of “bot” te voelen, want je bent gewoon DUIDELIJK! Uit ervaring kan ik nu zeggen dat dit echt werkt.

Joke en Irene stralen beide passie en professionaliteit uit. Onderbouwde theorieën weten zij te koppelen aan voorbeelden vanuit de praktijk, wat elkaar versterkt. Door middel van de intervisiebijeenkomsten leer je ook andere leidinggevenden (en bedrijven) kennen en het is heel fijn om met elkaar te kunnen sparren over zelf-ingebrachte casussen. De sfeer onderling is informeel en heel fijn, zeker met Joke als coach. Ik zou dit programma daarom zeker aanbevelen bij anderen!
Koremans Woning en Projectinrichting
Sinds een aantal jaren werken wij fijn samen met Bureau KeK en maken we gebruik van hun verschillende diensten; individuele coaching, coachend leiderschap en groepstrainingen.
Joke en Irene zetten wij in als coach indien een van onze medewerkers hier behoefte aan heeft of wij zelf van mening zijn dat het hen kan helpen in hun ontwikkeling.
De gesprekken vinden plaats op hun mooie locatie, waardoor de medewerker echt even ‘uit’ zijn werkomgeving is. Onze medewerkers ervaren de gesprekken als prettig; ze leren veel over zichzelf en voelen zich op hun gemak.
Als HR medewerker word ik ook betrokken bij het traject door middel van evaluatiemomenten. Dat is zeker (niet altijd) het geval bij grotere aanbieders, dus dat is ook echt een grote reden om Bureau KeK in te schakelen in coachingstrajecten. Met hen kun je snel schakelen.

Naast de individuele coaching hebben ook twee medewerkers gebruik gemaakt van de Opleiding Coachend Leiderschap. Ook deze opleiding viel zeker in de smaak bij de medewerkers. Joke en Irene gebruiken verschillende theorieën en hebben echt aandacht voor ieders leerdoelen tijdens de trainingen. Er heerst een goede sfeer en medewerkers ‘groeien’ zichtbaar door het volgen van deze opleiding.

Tot slot hebben we diverse groepstrainingen afgenomen bij Bureau KeK, waaronder een DISC training en training over kernkwadranten. Zowel Joke als Irene zorgde ervoor dat een ieder betrokken was en zich open durfde te stellen.
Bom Group
Ik heb meerdere trainingen gevolgd bij Bureau KeK. Eerst de training over DISC. Ik ben nu erg blij dat ik beter begrijp waarom ik in situaties reageer zoals ik reageer. De wetenschap dat sommige mensen gewoon een rood doek voor mij zijn, is voor mij nu ook makkelijker te accepteren en daarop te anticiperen.
Een andere training ging over mijn positieve eigenschappen. Echter, wat gebeurt er als je met je positieve eigenschappen doorslaat? Waar liggen mijn valkuilen en hoe kan ik die vermijden? Ook deze training heeft mij zeer aan het denken gezet.
Bureau Kek is zoveel meer dan alleen trainingen over kleuren, teambuilding en leiderschap. Joke en Irene hebben veel vakkennis, je wordt geïnspireerd en de gesprekken staan vaak in het teken van persoonlijke ontwikkeling, zodat ik niet alleen als persoon maar ook als ondernemer kan groeien.
Ik gun iedereen trainingen bij Bureau KeK, met Bureau KeK kom je verder.
Incasso Preiss

Is je interesse gewekt?

Ontdek je volledige leiderschapspotentieel met Bureau KeK.
Neem contact op als je klaar bent voor verandering en zet die eerste stap naar top leiderschap.